Sezona:
Autorizēties

Jaunumi

Tuvojas starptautiskais turnīrs

2017-07-30
Tuvojas starptautiskais turnīrs - Jūrmala OPEN, 2017, kurš no 11-13.augustam norisināsies Majoros, Rīgas ielā 1- Majoru sporta laukumā.

Šī ir 4.tā reize kad Latvijā notiek šāda līmeņa starptautiskais turnīrs, un šogad plānojas, ka piedalīsies Latvijas, Zviedrijas, Lietuvas un Anglijas komandas. Gaidām arī ziņu no Īrijas un Somijas, bet pagaidām pēdējie nav apstiprinājuši savu dalību sacensībās.

Šajās dienās plānota- izspēle starp komandām, kur katra komanda ar katru izspēlē vienu apli un krāj punktus, un tad attiecībā no punktu skaita - ierindojas kādā no vietām.

Sestdienā, plkst.18:00- plānojas sākt komandu labāko spēlētāju - meistarības pārbaudi. Te notiks slidošana uz ātrumu pa apli- uz priekšu, atpakaļgaitā, tiks izmērīts spēcīgākais un precīzākais metiens. Labākie katrā disciplīnā saņems savu speciālbalvu.

Pēc šā pasākuma plkst. 19:00- sāksies turnīra ''visu zvaigžņu spēle'' kurā būs apkopoti katras dalībkomandas labākie spēlētāji - kam pretī stāsies LATVIJAS IZLASES komanda. Tā ir ierasta prakse šajā turnīrā, kad Latvijas izlase šādā veidā atrod sev spēcīgus pretiniekus ar kuriem mēroties spēkiem pirms brauciena uz Pasaules čempionātu.

Trešajā turnīra dienā, tiks izspēlētas atlikušās spēles, kā arī notiks turnīra labāko spēlētāju apbalvošana. Labākās 3 komandas saņems kausus un medaļas, piemiņas balvu saņems katras komandas vērtīgākais spēlētājs, kā arī-  visa turnīra labākais uzbrucējs, aizsargs, vārtsargs un punktu līderis.

Informācija par pasākumu - mūsu mājas lapas sadaļā http://lihf.lv/tournaments/jurmala-open%202017 tāpat arī Facebook - https://www.facebook.com/JurmalaOpen2013/
v.3.0 © LIHF 2013 - 2016. Izgatavoja Rixtel Lab