Sezona:
Autorizēties

Jaunumi

Karstā vasara turpinās

2021-07-18
Jau vairākas nedēļas Latvijā turpinās liels karstums, kā dēļ ir atcelti vairāki treniņi amatieriem un bērniem.

Par spīti sarkanajam brīdinājumam un tiešām trakajai svelmei, kur reizums termometra stabiņš pacēlās pat līdz +33'C, augstāko līgu čempionāts notika- pieļaujot garākas pauzes spēles laikā, nodrošinot ventilāciju, ūdeni ar ledu- uz spēlētāju soliņiem, un spēles sākumu izmaiņu laikos, ja šādu pagarinājumu pieprasa kādas komandas vārtsargs. (Kā jau Jūs zināt, tad tieši vārtsargiem ir visslielākā slodze un karstuma pārbaude, jo viņiem ir tā pati lielā forma kas ledus hokejā).

Arī vīriešu izlases treniņi, par spīti federācijas pieļāvumam, ka šie treniņi varētu tikt atcelti, atcelti netika- pēc pašu izlases spēlētāju pieprasījuma, tā nu no vīriešu izlases puses tiek tiešām izrādīta milzīga motivācija un vēlme dalībai un gatavībai spēlēm Pasaules čempionātā.

Pasaules čempionāts joprojām nav atcelts, tomēr ir zināms, ka tas nenotiks Kolumbijā, tomēr joprojām paliek spēkā ka tas notiks, kaut kur- Septembrī. Gaidām ziņas, un informēsim visus, tikko tās būs pieejamas.

Pamazām Latvijā sola arī normalizēties laika apstākļiem, temeratūras ziņā, solot vēsāku laiku. Tāpēc, ceram atkal uz treniņu apmeklēšanas atsaucību un iespējas izmantošanu.
v.3.0 © LIHF 2013 - 2016. Izgatavoja Rixtel Lab