Sezona:
Autorizēties

Jaunumi

Jauniešu diena Jūrmalā- aizvadīta

2016-08-19

19.Augustā Latvijas inline hokeja federācija, kā viens kontrolpunkts pasākumā- piedalījās Jūrmalas bērnu un jauniešu interešu centra un Jūrmalas pilsētas rīkotajā pasākumā – Jauniešu diena Jūrmalā 2016.
 

Jauniešu dienas oficiālā atklāšana notika Dzintaru Mežaparkā, kad tika dots starta signāls jauniešu dienas aktivitātēm, kas bija paredzētas visas Jūrmalas garumā – 15 uzdevumu stacijas 12 Jūrmalas rajonos.
 

Katrā no Jūrmalas daļām tika nodrošināts kāds kontrolpunkts, iekļaujot tādus sporta veidus kā volejbolu, slack-line, in-line hokejs, ielu vingrošana, regbijs, kartings, ekstrēmo ielu sporta veidi. Dažos kontrolpunktos tika pārbaudīta jauniešu radošā puse, zināšanas par Latviju un tās dabu, kā arī pārbaudīs jauniešu spējas rīkoties nestandarta situācijās.
 

Jauniešu dienas otrā daļa norisinājās Dzintaru Mežaparkā, uz galvenās skatuves. Tur tika apbalvoti godpilno vietu un nomināciju ieguvēji. Pasākuma noslēgumā uzstājās jaunie izpildītāji – Dženefere Rumpāne, Zane Štrobindere un Popfest Jūrmala uzvarētājs Artūrs Pūpols, grupa “Careless afterlife”, pēc kuriem sekoja apvienības “Olas” koncerts un DJ Toma Grēviņa populārāko dziesmu remiksi.
 

Taču kā tad mums gāja Majoru sporta laukumā, stacijā Nr. 12- ar nosaukumu Cinamon…
 

Šeit bija trīs ieskaites ”stacijas’’ kā arī viens papilduzdevums, kas dalībniekiem deva punktu pie kopvērtējuma.
 

Pirmajā “stacijā” uzdevums bija vienkāršs- no noteiktas līnijas- no desmit metieniem- jāiemet lielākais skaits ripu- spainītī. Šeit labākais rezultāts 4 ripas no 10 -bija Kristīnei no komandas PIPARKŪKAS.
 

Otrajā ’’stacijā’’ uzspēlējām hokeju. No noteiktas līnijas bija jātrāpa vārtos. Tāpat- desmit metieni. Komandām kurām bija 4 spēlētāji šeit piedalījās divi no tiem- uz ieskaiti tika ņemts labākais rezultāts. Pats pārsteidzošākais, ka tika sasniegts maksimālais 10 no 10- rezultāts un to ieguva Undija no komandas KRŪZES.
 

Trešā stacija bija uz laiku. Dota viena minūte un tajā laikā ir jāizskrien līkloču ceļš, ar nūju vadot ripu, jāgūst vārti, tad jāpaņem ripa un jāatgriežas sākuma punktā- lai turpinātu skrējienu. Rekords ar 3 pilniem apļiem un 3 iedaļām- Ģirtam no komandas PANIKA.
 

Papilduzdevumā – kas pirmo trīs rezultātu ieguvējiem deva divus punktus, bet pārējiem dalībniekiem pa vienam- bija ’’uz ātrumu’’. Te bija maksimāli labākajā laikā jāuzģērbj inline hokeja ekipējumu (izņemot slidas), tādējādi- dalībnieki varēja iepazīt no kā sastāv inline aizsargekipējums un izmēģināt komandas sadarbību. Vislabāk gan izdevās komandai PANIKA, kas vismaz daļēji sastāvēja no inline hokeja spēlētājiem, tāpēc tas nesagādāja īpašu piepūli- viņu laiks tikai 46 sekundes. Nākamie labākie bija komanda SPARĢEĻI, ar kopējo laiku 1 minūte četras sekundes, un trešie komanda NIKNIE EŽI, kas iekļāvās minūtē un 7 sekundēs.
 

Attiecīgi, komanda PANIKA mūsu kontrolpunktā ieguva 10 punktus, pa 8 punktiem komandām NIKNIE EŽI, FOCUS SQUAD un SPARĢEĻI, pa 7 punktiem – komandām -TOMAGO, PIPARKŪKAS un KRŪZES.
 

PALDIES VISIEM KAS PIEDALĪJĀS!
VIDEO par pasākumu skati šeit : https://vimeo.com/179519885


Un īpašs paldies mūsu brīvprātīgajiem inline hokeja jauniešiem, bez kuriem šis pasākums nebūtu izdevies tik veiksmīgs un iespējams- Kristianam Sutram , Dāvim Dzērvem, Vendijai A.Veispālai , Kalvim Kreicmanim, Sandrim Picam, Henrijam M.Veispālam.

v.3.0 © LIHF 2013 - 2016. Izgatavoja Rixtel Lab