Sezona:
Autorizēties

Jaunumi

Latvijas izlase gatavojas startiem

2013-07-01
Sākušās pēdējās nedēļas pirms izbraukšanas uz pasaules čempionātu, kurš šogad notiek ASV, Anaheimā.

Izlase sacensībām gatavojas jau no Maija beigām, kad ar spēlēm augstākajā līmenī - starptautisko turnīru Jūrmala OPEN 2013 - iesākās inline hokeja sezona.

Šogad arī Latvijas čempionātā, izlases kandidāti spēlē daudz augstākā līmenī kā iepriekšējā sezonā - 5 komandu grupā - spēles notiek Latvijas augstākā līmeņa komandu starpā, kur gandrīz katrā komandā redzami izlases spēlētāji.

Augstākās līgas spēlēs- izlases kandidātiem ir pamatīga iespēja uzlabot savu spēļu pieredzi, spēlējot ar līdzvērtīgiem pretiniekiem.

Papildus spēlēm- notiek arī regulāri izlases treniņi. Jūnijā komandas sagatavošanā iesaistīts bija R.Ozoliņš, kas vadīja izlases treniņus un nometni.

Savukārt- ASV spēlētājus atkal gatavs sagaidīt- izlases treneris Pablo Navarro, taču līdz izbraukšanai- komandām priekšā vel 2, 3 spēles katrai un vairāki treniņi.

Spēles ASV notiek no 15-21.Jūlijam, pēc kā- Latvijas izlase atgriežas mājās, lai nu jau kuplākā skaitā - burtiski pēc dažām dienām 24.07 dotos uz Pasaules Spēlēm - kas notiks Kolumbijas pilsētā Kali. Pilnībā izlase mājās atgriežas tikai 2.Augustā.
v.3.0 © LIHF 2013 - 2016. Izgatavoja Rixtel Lab